Kanosponsortocht

Kanosponsortocht

Omdat ik zelf astma heb (en hierdoor ook mijn zoontjes allergische reacties vertonen) heb ik het idee gekregen om een sponsortocht op te zetten en zo geld in te zamelen voor het Astma Fonds. Ik wil dit gaan doen door een lange kanotocht te maken.
Actievoerder
Anne-Miek van Uchelen
Streefbedrag
€ 2.500,00
gedoneerd
€ 2.501,00actiefoto

Kanosponsortocht

Zoals u in de media wel gehoord hebt wordt er op dit moment veel reclame gemaakt voor het Astma Fonds. U hoort dan een olympische sporter die zegt dat ze alleen topprestaties kan leveren als ze volledig in conditie is. Maar toch is het voor haar mogelijk om op het hoogste niveau te sporten ondanks dat ze astma heeft. Ook kent u onze Belg Bart Veldkamp wel die al jaren schaatst op het hoogste niveau ondanks zijn astma. Nu sport ik wel niet op het hoogste niveau maar ik kan wel ongelimiteerd sporten ondanks mijn eigen astma. 

Maar voor ons als sporters zou dit niet mogelijk zijn als er geen goede medicijnen zouden zijn en onderzoek gedaan wordt naar deze aandoening. U moet zich maar eens voorstellen hoe het zou zijn om tijdens het sporten door een rietje te moeten ademen. Want zo voelt het voor een astmapatiënt wel!! En dan nog maar niet te spreken over de benauwdheids aanvallen die sommige astmapatiënten krijgen.

Astma is een ongeneeslijke chronische ziekte aan de luchtwegen. Veel mensen met astma zijn allergisch en de aanleg voor astma en allergieën is erfelijk.


Streefbedrag
€ 2.500,00
Huidig bedrag
€ 2.501,00
Nog nodig € 0,00
Startdatum 18-11-2008

Tussenstand

Gedoneerd
€ 2.501,00
Actie is afgelopen

Waardering

4 Stemmen

Top donateurs

  • Tinus Bertrant
  • Anoniem