Cynthia's Kustmarathon

Cynthia's Kustmarathon

Ik heb zelf moeilijk behandelbaar astma en wil de Kustmarathon volbrengen!

Door zelf mijn doel te volbrengen wil ik andere mensen inspireren en zelf nog meer groeien!
Actievoerder
Cynthia Nuijes
Prestatie
42   Kilometers
Streefbedrag
€ 1.000,00
Prestatiedatum
4-10-2015
gedoneerd
€ 976,10Blog

 

Tegenslagen en stimulans

zondag 30 augustus 2015 17:18

 

De ziekenhuisopname kwam als flinke tegenvaller met nog 5 weken voor de marathon. Toch tellen we positief verder af want nu ik weer gewend ben aan 'thuis' en de extra medicijnen weer afbouwen is er ook weer zich op trainen.  Gelukkig is wandelen voor mij een goede uitweg om in goede conditie te blijven terwijl dit het minste inspanning kost voor mijn lichaam. De longarts die iedere morgen kwam kijken hoe het vorderde was enorm enthousiast over de plannen en het hele doel en stond dan ook gelijk paraat om een fysio in de schakelen. Dit zorgde ervoor dat ik heel wat rondjes ziekenhuis en afdelingen heb gelopen en dat iedereen die op bezoekuur kwam mee moest aan de wandel. Het enthousiasme van de dokter en de zusters/broeders stimuleerde mij nog meer om op het moment van opname toe te geven aan m'n lichaam en snel te herstellen. 

Met nog 5 weken af te tellen begint het enthousiasmue steeds groter te worden , nieuwe wandelroutes uittesten, nog meer geld ophalen en vooral het aftellen is leuk. 

Wat stimuleert mij?

Dat is voornamelijk mijn omgeving, omdat iedereen zo enthousiast is en veel wil helpen wordt iedereen onderdeel van het doel en de weg ernaartoe. Ik kan met zoveel mensen trainen en dat maakt het voor mij zoveel leuker. Omdat mensen zoveel geld doneren ben ik vastberaden om de finish te halen! 

 

 

 

 

 

 

Top

Op de helft!

woensdag 1 april 2015 16:37

Vandaag hebben we de helft van het streefbedrag behaald! Dit betekend natuurlijk niet dat we er al zijn, maar dit is wel een stimulans. Ook zijn er bij vele mensen al mini flyers in de brievenbus beland en vandaag zijn ook de grote flyers gemaakt dus we zijn goed op weg om het zo bekend mogelijk te maken! 

Dankjewel voor alle mogelijke hulp! 

Top

Enorm bedankt!

vrijdag 20 maart 2015 19:03

Mijn pagina is nu zo'n 24 uur online. Wie had gedacht dat we na deze korte tijd al op een derde van het streefbedrag zitten! Ik wil degene die de moeite hebben gedaan om mijn verhaal te lezen, geld te doneren of mij een berichtje gedaan hebben super bedanken! Het is heel fijn om te weten dat zoveel mensen achter je staan en het doet me veel om alle waarderingen en complimenten te lezen. 

Nogmaals enorm bedankt iedereen! 

Top

Tussenstand

Gedoneerd
€ 976,10
Toegezegd
€ 0,00
Actie is afgelopen

Waardering

5 Stemmen

Mijn sponsoren

Anytime Fitness Hoogerheide
Matthijs bv
GlitterOnline
Fysiotherapie J.P. de Jager

Top donateurs

  • mathilde
  • Matthijs BV
  • Maik en linda de zwart
  • Petra
  • Abigaël
  • fam. smeenk
  • Mayke & Chris
  • Wim en Saskya van Opdorp
  • Opa en Oma Nuijes
  • Fam Geers